Prezračevanje hiše

Vrhunski sistemi za prezračevanje hiš in prostorov.

Kako delujejo

Sistemi za prezračevanje

Prezračevanje hiše mora biti sistematsko urejeno. Ne glede na to, ali gre za novogradnjo ali starejši objekt, je vgradnja prezračevalnega sistema vedno smiselna iz več razlogov. Vgradnja prezračevalnega sistema zmanjša toplotne oz. energetske izgube, zmanjšuje stopnjo vlažnosti v prostorih in s tem preprečuje nastajanje plesni, zagotovi boljšo kakovost zraka v prostorih, hkrati pa prihrani čas, saj zračenje prostorov z odpiranjem oken ni več potrebno.

Prezračevalni sistemi z izboljševanjem kakovosti zraka tudi ugodno vplivajo na zdravje ljudi, ki bivajo v hiši.

O prezračevanju

Prisilno prezračevanje s filtracijo vhodnega zraka in rekuperacijo odpadne toplote je v sodobni gradnji nujnost in ne razkošje.

Bolj zdravo bivanje

Prezračevalni sistemi izboljšujejo klimo v prostorih in s tem omogočajo bolj zdravo bivanje.

Energetsko učinkoviti sistemi

Prezračevalni sistemi so energetsko učinkoviti. Z ohranjanjem toplote tako odpade zahteva po ponovnem ogrevanju (ali ohlajevanju) prostora.

Razvlaževanje prostorov

Prezračevalni sistemi razvlažujejo prostore.  S tem onemogočajo nastanek plesni in zmanjšujejo  stopnjo vlažnosti.

Prezračevalni sistemi delujejo samodejno …

Delovanje prezračevalnih sistemov je popolnoma avtomatizirano. Od uporabnika tako ne zahtevajo posegov in stalnega upravljanja. Bivanje je tako prijetno in hkrati nemoteno.

Stopite v stik

Stopite v stik in pomagali vam bomo najti najboljši prezračevalni sistem in rešitev, ki bo najbolje delovala za vaš objekt.