Zakaj je klimatska naprava Mitsubishi Electric vredna vaše naložbe?

klimatske naprave mitsubishi

Klimatske naprave Mitsubishi so skozi leta svojega obstoja postale priznane na področju sodobne tehnologije in inovacij, kar posledično ustvarja tudi dobro naložbo.

Zakaj ravno klimatska naprava Mitsubishi?

Strokovnjaki na tem področju pravijo, da so bile klimatske naprave Mitsubishi ustvarjene z enim samim namenom: zagotoviti največjo udobje skozi celotno življenjsko dobo proizvoda ter okolju prijazen izdelek z odlično izkušnjo pri njeni uporabi.

Energetska učinkovitost pri klimatskih napravah Mitsubishi

Klimatska naprava Mitsubishi ima ogromen poudarek na energetski varčnosti. Ker smo kot strokovnjaki zelo izkušeni na tem področju, lahko vidimo številne prednosti, ki jih tovrstne klimatske naprave prinašajo našim uporabnikom. Naši izdelki strmijo k zmanjšanju porabe energije v vašem domu ali pisarni in zaradi tega bodo zagotovo tudi nižji tudi mesečni računi za elektriko.

Klimatske naprave Mitsubishi uporabljajo inovativno tehnologijo

Klimatske naprave Mitsubishi vsebujejo edinstven motor, imenovan “Poki-Poki Motor”, ki je bil razvit na Japonskem. Deluje podprt z visoko magnetno silo z veliko gostote, ki zagotavlja potencial tovrstne naprave.

Izdelki Mitsubish so opremljeni z magnetnim pretokom vektorja magnetnega pretoka – mikročip, ki pretvarja električni val motorja mehanske naprave v sinusni val, kar vodi k večji moči in manjši izgubi energije. To je ta raznolikost tehnologije klimatskih naprav Mitsubishi, skupaj z eko električnim pretvornikom vektorskih valov, pulznim AM upravljanjem in sprejemnikom moči ter dvojnim krmiljenjem LEV.

Klimatske naprave Mitsubishi zadovoljijo potrebe vsakega uporabnika

Kot smo že omenili, Mitsubishi Electric s svojimi enotami vedno deluje v smeri varčevanja z energijo, prednost pa daje tudi učinkovitem delovanju ter minimalnem vzdrževanju. Mitsubishi je izdal velik spekter različnih rešitev za klimatske naprave, ki se prilagodijo potrebam in želje vsake stranke.

Mitsubishi izdelki ponujajo klimatske enote v različnih vrstah: od enostavnih klimatskih naprav v prostoru do številnih vrhunskih kanalskih klimatskih naprav. Skupno jim je to, da so podprte z najboljšo tehnologijo in sledijo najboljšim standardom kakovosti. Stranka se lahko za tovrstni izdelek odloči ne glede na vrsto stavbe ali velikost prostora, kjer potrebuje klimatsko napravo, saj se podjetje trudi, da bi zadovoljilo želje svojih strank.

Zanesljivost podjetja pri izdelavi zgolj najpreprostejšega izdelka, kot so klimatske naprave Mitsubishi Electric in izkušnje naših inštalaterjev, lahko poskrbijo, da je vaš dom ali delovno mesto najbolj prijetno okolje, v katerem ste lahko.

Za več informacij o nakupu klimatske naprave Mitsubishi Electric in namestitvi v vaš dom ali pisarniški prostor obiščite našo stran